Forbrukslån, lån uten sikkerhet

Forbrukslån, lån uten sikkerhet
Forbrukslån er vanligvis et lån som ikke bruker på å kjøpe gjenstander som bankene tradisjonelt tar pant i. Dette fordi du kan gå til banken, gi pant og få en lavere renten enn lånegivere av forbrukslån kan tilby.

Hva er så forbruk?

Men forbruk kan være så mangt. Det kan være den kreative, innovative, ekspansive gründeren som trenger kapital for å få satt i gang med å lage en prototype på det han har en visjon om. I stedet for å søke en institusjon som myndighetene har laget for å støtte og hjelpe slike etablerere, så kan du søke om billig forbrukslån og sette i gang. Det slike institusjoner, som Innovasjon Norge, krever før de gir noe lån eller kreditter er å avkreve denne etablereren for masse papirer. Han må lage beskrivelser av produktet sitt med forretningsplan som beskriver forretningsideen, markedsføringen, kundegrunnlaget og konkurrentinformasjon, budsjetter og økonomi, samt organisasjon av ledere og ansatte. Som regel ser vi at etablerer setter i gang etter en ide de har i hodet sitt. Og det er mange gode praktikere, som Microsoft gründeren og Apple gründeren for å nevne noe.

Mange får grøss på ryggen og har ikke tid eller ønsker å ansette noen for å hjelpe seg med å få sin egen ide ut i livet. Man får vel heller ikke tak i personer som har de samme ideer som en selv og aller minst greier å spesifiser dem. Da er det heller greiere å gå på lånemarkedet, og for de som ikke har midler selv eller har foreldre eller en tante som kan hjelpe til, så blir det å søke på nett eller snakke med folk som er slepphendte med sine lån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *